KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir TOKİ İlkokulu

BİRLİKTE ÖĞRENELİM VE  BÜYÜYELİM e TWİNNİNG PROJESİ

Projenin temel amacı; günümüzde insan yetiştirmede büyük önem arz eden  merhamet, yardımseverlik, dostluk , sevgi ve saygı gibi kavramları benimsetmek ve bu değerleri insan hayatına yön verecek şekilde özümsetmede pratik ve etkili kazanım sağlamaktır.

Projemiz boyunca, bu amaçlar doğrultusunda öğrencilerimizle her ay bir tane olacak şekilde etkinlikler yapılacaktır.

Bu proje sonunda öğrencilerimiz gerçek hayattaki insan ilişkilerinde temel alınacak değerleri kendi hayatlarında gösterebilecekler, doğa ile ilgili sorumlulukları, hayvan sevgisi, yardımseverlik gibi kavramları yaşayabilecekleri uygulamalı ortamlar oluşturacaklardır.

Kuruculuğunu Türkiye den oluşturduğumuz projemiz de Türkiye ,  Litvanya ve Yunanistan’dan üyelerimiz yer almaktadır.

E-TWİNNİNG LET’S LEARN TOGETHER (BİRLİKTE ÖĞRENELİM) PROJESİ