KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir TOKİ İlkokulu

E-TWİNNİNG LET’S LEARN TOGETHER (BİRLİKTE ÖĞRENELİM) PROJESİ

LET’S LEARN TOGETHER (BİRLİKTE ÖĞRENELİM) PROJESİ

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Esin KÖKEN tarafından gerçekleştirilen proje ile özel eğitim öğrencilerinin, akranları ile temel eğitimde akıl ve zeka oyunlarını birlikte öğrenerek, farklı ülkelerdeki oyunları tanımaları amaçlanmıştır.

Let’s Learn Together (Birlikte Öğrenelim) Projesi  2023/Mart ayında başlamış olup 2023/Haziran ayı itibariyle sona ermiştir. Proje çalışmaları kapsamında; çevirim içi görüşmeler yapılarak, artık materyallerden oyunlar tasarlanmış ve yine artık malzemelerden yararlanarak final ürünü üretilmiştir. Öğrenciler bütün çalışmalara ve etkinliklere büyük bir istek, keyif ve heyecanla katılmışlardır.

Projede 3 ülke (Türkiye, İtalya, Romanya) 10 ortak ve 55 öğrenci ile çalışılmıştır.

Seydişehir TOKİ İlkokulu olarak projeyi planlayan, başarılı bir şekilde uygulayarak neticelendiren öğretmenimizi tebrik eder daha nice başarılı projeler dileriz.

21-06-202321-06-202321-06-2023

Yayın: 21.06.2023 - Güncelleme: 21.06.2023 23:35 - Görüntülenme: 167