Seydişehir TOKİ İlkokulu

WEB https://seydisehirtokiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SEYDİŞEHİR TOKİ İLKOKULU PINARBAŞI MAH. 153569 SOK. NO 5 SEYDİŞEHİR/KONYA
VİZYON : MİSYONUMUZ Bizler Seydişehir TOKİ İlkokulu olarak; öğrencilerimizi çalışkan, disiplinli, özgüvenli, karakterli, dürüst, ufku geniş, okuyan, araştıran, inceleyen, sorgulayan, öğrenmeyi öğrenen, milli, dini, ahlaki ve evrensel değerlerimizi tanıyarak benimseyen, saygılı, hoşgörülü, estetik duygusu gelişmiş, çevre bilincine sahip sorunlara üretici ve yapıcı çözümler üretme çabasında olan, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri yaşamına yansıtabilen vatanına, milletine, dinine, ailesine hayırlı, nitelikli bireyler olarak üst öğrenime ve hayata hazırlamak için çalışıyoruz.
MİSYON : VİZYONUMUZ Her alandaki başarılarıyla adından söz ettiren, tüm paydaşlarımızın mensubu olmaktan mutluluk ve gurur duyacağı tercih edilen bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer - Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri : SEYDİŞEHİR TOKİ İLKOKULU PINARBAŞI MH. 153569 SOK. NO: 5 SEYDİŞEHİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3
Kontenjan Bilgileri :